Hallo, mijn naam is

Sharon Leijs

fotografe

Tussen de koeien in de polder, in een hooiberg op een boerderij of een verlaten lokatie ergens in Nederland.

 

Toen ik 17 was kreeg ik mijn eerste fototoestel en sindsdien ben ik aan het fotograferen. Wat begon als kiekjes tijdens de vakantie is nu uitgegroeid tot een professionele fotostudio aan huis. Ik ben begonnen in het analoge tijdperk, dat er nog fotorolletjes in een camera moesten. Hierdoor heb ik wel geleerd goed te kijken en vooraf te bepalen hoe mijn foto eruit moest zien voor ik klikte. Je zag de foto pas nadat hij was ontwikkeld en ontwikkelen was een uiterst precies en tijd rovend klusje.
 
Ik ben cursussen gaan volgen, heb de fotovak opleiding gedaan en ben mij in diverse richtingen gaan specialiseren om er achter te komen wat en hoe ik nou het liefst fotografeer. Ik ben een mensen mens en fotografeer met mijn hart, daarom ook het hartje in mijn logo.

 

Kinderen moeten kind zijn en blijven en het vooral leuk vinden om op de foto te gaan, niets is daarom te gek en ik haal van alles uit de kast om toch die ene leuke unieke foto te maken. Ik fotografeer via de Moment Designe techniek om zo de mooiste spontaanste foto’s te schieten. Een fotoshoot bij mij moet een beleving zijn, waarin iedereen een leuke tijd heeft er niet gemaakt geposeerd wordt, maar waar de mooiste en spontaanste foto’s ontstaan.
 
In elke opdracht vind ik het belangrijk dat mensen zich comfortabel voelen, de foto’s een verhaal vertellen en een duidelijke sfeer uitdragen.

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact op!

Zij gingen je voor

“En prachtige studio, de kinderen voelen zich meteen op hun gemak. Sharon gaat mee in de ‘flow’ van de kinderen waardoor er heerlijke spontane en ongedwongen foto’s worden genomen. Super snel krijg ik het resultaat, wat ben ik er blij mee.
Nogmaals super bedankt Sharon!”

“Newbornshoot gedaan bij Sharon. Onze kleine meid wilde eigenlijk niet slapen maar met veel geduld (ook zeker van Sharon haar kant!) is ze toch in slaap gevallen en zijn er mooie foto’s uit gekomen!”

“Gisteren een cakesmash gedaan. Super mooie setting en een lieve vrouw. De kleine was meteen aan het lachen. Bedankt!”

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend

contact op!