De geboorte van jullie kindje is één van de indrukwekkenste gebeurtenissen uit jullie leven

Geboorte fotografie

Jouw geboorte verhaal in beeld en geschrift

De geboorte van jullie kindje, staat voor de mooiste dag uit jullie leven. Een dag vol liefde en emotie. De dag waar je zolang naar uit hebt gekeken en nooit meer wilt vergeten. Maar juist door al die emoties die er zijn en je opperste concentratie beleef je de bevalling in je eigen wereld en herinner je je achteraf niet alles meer.

Geboorte fotografie

Je partner staat naast je, houdt je hand vast,is er om je te ondersteunen, de navelstreng door te knippen en heeft zeker geen tijd om alles ook nog eens mooi en integer in beeld te brengen.
Vanaf het moment dat de geboorte zich aankondigt houden we nauw contact. Op het moment dat je 4 cm ontsluiting hebt kom ik naar jullie toe om vanaf dat moment met de geboortereportage te beginnen. Ik fotografeer de connectie die er tussen jullie is, de steun en de liefde voor elkaar en alle details die je later vast nog wel eens terug wilt kijken. Ik fotografeer de geboorte van jullie kindje op een integere manier. Daarnaast schrijf ik ook nog een geboorteverslag, waarin ik tijden, opmerkingen en alle gebeurtenissen opschrijf, zodat jullie een compleet verslag ontvangen van de geboorte. Ik blijf tot de onderzoekjes met jullie kindje geweest zijn, het eerste flesje gedronken is en er eventueel kennis is gemaakt met oudere broertjes en zusjes en opa’s en oma’s.

Een geboortereportage is enorm waardevol voor nu, maar ook zeker voor later. Ik leg op een mooie en discrete manier de geboorte van jullie kindje vast. En ik weet als geen ander wat voor intieme gebeurtenis de bevalling is en zal daarom altijd proberen zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig te zijn. Ik ben gewend om onder moeilijke lichtomstandigheden foto’s te maken, mijn apparatuur is daar uitermate geschikt voor. Ik fotografeer altijd zonder flits en zonder hinderlijk geklik. En tijdens de bevalling staat de veiligheid van moeder en kind altijd voorop en zal ik het verzorgend personeel nimmer in de weg lopen.

Hebben jullie interesse om een geboortereportage te laten maken, dan volgt er eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek. In dit gesprek leren we elkaar kennen en bespreken we jullie wensen, maar even zo belangrijk wat we van elkaar mogen verwachten. Aan de hand van een reportage laat ik voorbeelden zien van wat er mogelijk is. En als er na dit gesprek een klik is, kunnen we de reportage definitief gaan maken. Heb je vragen of wil je een kennismakingsgesprek inplannen bel me of vul het contact formulier in. En wie weet zien we elkaar snel!

Negen maanden lang heb ik naar je uitgekeken, ik kan mijn ogen niet van je afhouden, je bent zo mooi en zo puur.

Mijn tarieven

Mijn werkwijze

Wat gebeurt er tijdens de bevalling

Vanaf dat moment dat er 4 cm ontsluiting bereikt is zal ik aanwezig zijn. Mocht de verloskundig aangeven dat het allemaal heel snel verloopt mogen jullie mij uiteraard eerdere bellen.
Tijdens de shoot zal de gezondheid van moeder en kind ten aller tijde voorop staan. Wanneer door de zorgverleners wordt aangegeven dat fotograferen (al dan niet tijdelijk) niet langer is toegestaan, dan staak ik al mijn activiteiten. Deze zullen weer worden opgepakt, zodra door de zorgverleners wordt aangegeven dat dit weer is toegestaan. Ik zal geen medische ingrepen fotograferen en rekening houden met de privacy van de zorgverleners. Mocht er een keizersnede noodzakelijk zijn ben ik afhankelijk van het OK personeel of ik mee mag op de OK. Als ik niet mee mag, wacht ik tot jullie terug zijn van de OK en leg ik vanaf daar weer alle momenten vast. Ik blijf tot ongeveer 2 a 3 uur na de bevalling, om zo ook de kennismaking met eventueel opa’s en oma’s nog vast te leggen.

Wat gebeurt er daarna

Jullie gaan genieten en ik aan het werk

Na de bevalling zal ik de foto’s selecteren en bewerken en jullie binnen 48 uur een slideshow sturen met de mooiste beelden. Mochten jullie een foto willen gebruiken voor het geboorte kaartje is dat natuurlijk mogelijk, die zal ik als eerst uitzoeken en bewerken en binnen 24 uur toesturen. Daarna zal ik alle foto’s bewerken en op een USB stick aanleveren en zal ik aan het fotoboek beginnen

Reserveren

Mijn werk

Neem een kijkje in mijn portfolio

Mammie en Me

Kind & Familie

Bekijk

geboorte fotografie

Geboorte

Bekijk

4 Generaties

Kind & Familie

Bekijk

Cakesmash

Cakesmash

Bekijk

Familie shoot in de studio

Kind & Familie

Bekijk