Van harte gefeliciteerd! Jullie zijn zwanger en verwachten een kindje. Een heerlijke tijd breekt aan genietend van dit mooie wondertje wat groeit in jou buik. En natuurlijk wil je die prachtige buik laten vast leggen.

Zwangerschaps fotografie

Alles draait om jouw!

Een zwangerschapsshoot kan bij mij in de studio, maar kan ook op een mooie locatie buiten, of bij jullie thuis. Ik heb een groot assortiment aan zwangerschapsjurken en accessoires die je mag gebruiken, maar natuurlijk kun je ook kiezen voor je eigen kleding, of wil je zoveel mogelijk bloot. Alles is bespreekbaar. Je kunt de shoot alleen doen of met je partner, maar ook al aanwezige kinderen zijn van harte welkom.
Een zwangerschapsshoot plan je in rond de 30-35 week van je zwangerschap, dan is je buik mooi rond en voel jij je vaak ook nog prima om een shoot te doen. Wel raad ik je aan om je shoot zo snel mogelijk te reserveren, zodat je zeker van een plekje bent.

De fotoshoot duurt ongeveer 1,5 uur. Vooraf bespreken we wat jouw wensen zijn en zorg ik voor de benodigde aankleding als we het in de studio doen. En hoe leuk is het om dezelfde setting, jurk en accessoires dan ook weer te gebruiken bij jullie newbornshoot. Heb je zelf leuke ideeën of voorbeelden van foto’s die je wilt, mail ze gerust door dan kan ik daar rekening mee houden.

Wil je meerdere shoots combineren vraag dan een offerte aan met een combinatie korting.

Zwangerschaps fotografie

Tijdens je zwangerschap groeit ook je hart, zo kan je de liefde voor jouw kindje een plaatsje geven

Onze tarieven

Bolle buiken shoot

9 maanden zwanger gevangen in één foto

Of wil je liever jouw buik zien groeien, dat kan met de 9 maanden bolle buiken shoot. Vanaf het prille begin van je zwangerschap, tot de laaste week voor de bevalling. Om de 4 weken kom je naar de studio voor een foto waarin we de groei van jouw buik bijhouden. Vanal deze moment opnames maken we aan het einde 1 foto, zodat je de groei van jouw buik in 1 beeld gevangen hebt.

Zwangerschaps fotografie

Hoe werkt het

Voorbereiding en planning

Van te voren zullen we jullie wensen doorspreken zodat ik alles kan mee nemen of de setting kan klaar zetten. Heb je ook je zwangerschapshoot gedaan bij mij, dan kunnen we dezelfde setting en/of accessoires gebruiken. Maar natuurlijk is de eigen inbreng van persoonlijke spulletjes ook welkom, denk hierbij aan trouwringen, knuffeltjes of iets uit de babytijd van papa of mama.

Omdat de bevalling bijna niet te plannen is, is ook de shoot moeilijk te plannen. Reserveer daarom ruim van te voren jou plekje, dan hou ik daar rekening mee met mijn planning dat ik ruimte heb om te schuiven.

Wil je meerdere shoots combineren vraag dan een offerte aan met een combinatie korting.

Reserveren

Mijn werk

Neem een kijkje in ons portfolio

Mammie en Me

Kind & Familie

Bekijk

geboorte fotografie

Geboorte

Bekijk

4 Generaties

Kind & Familie

Bekijk

Cakesmash

Cakesmash

Bekijk

Familie shoot in de studio

Kind & Familie

Bekijk