LEKKER KLIEDEREN IN JE TAART, OM DAARNA LEKKER TE SPETTEREN IN HET BAD

Cakesmash fotografie

Zo vier je een verjaardag in style

Is jou kindje binnenkort jarig en wil je originele uitnodigingen versturen en superleuke foto’s van deze mijlpaal. Reserveer dan gauw jou Smash & Splash shoot.

De shoot vindt plaats in mijn studio die helemaal voor jullie in het gewenste thema is gestyled en is inclusief een bijpassende thema cup cake van Torte Dolci.

We beginnen eerst rustig met before foto’s, de taart is er nog niet en jullie kleintje geven we rustig de tijd om te wennen aan de lampen de setting en de camera. Eenmaal warm gedraaid halen we de taart erbij en mag de jarige job zich lekker uitleven op de taart. Als er niets meer over is, of als er genoeg gesmashed is gaan we het melkbadje klaar maken. Een heerlijk warm bad om lekker schoon te weken, de melk zorgt voor een zacht huidje en tegelijkertijd maakt het het water wit, waardoor de privacy van jullie kindje keurig wordt gerespecteerd. En daarna moe en voldaan weer naar huis.

De shoot duurt ongeveer 1,5 uur en je ontvangt zowel de before als de smash en splash foto’s

cakesmash

Lekker smashen in je taart en daarna lekker splashen in het bad.

Mijn tarieven

GEEN ROMMEL THUIS

Lekker schoon weer naar huis en ik dweil de vloer wel schoon

De shoot vindt plaats in mijn studio in Strijen. Ik zorg voor de gehele aankleding naar wens, bestel de taart en zorg voor een heerlijk warm melkbadje. En na afloop ruim ik alles op en dweil ik de vloer. Het wordt een echt feest in de studio!

Hoe werkt het

Voorbereiding en planning

Van te voren zullen we jullie wensen doorspreken zodat ik de taart kan bestellen de spulletjes voor de setting uit kan zoeken. Op de dag van de smash komen jullie naar de studio, zorg ik dat alles klaar staat en gaan we er een feest van maken. Laat je kindje op de dag zelf voor het smashen niet te veel eten, en neem voor je zelf eventueel nog een schone set kleding mee.

Omdat ik de taart moet bestellen en de taartenbakster ook een planning heeft die snel vol zit, is het wel aan te raden je plekje snel te reserveren.

Wil je meerdere shoots combineren vraag dan een offerte aan met een combinatie korting.

De Smash en Splash shoot zit standaard in het “kijk mij groeien” pakket zilver en goud.

Reserveren

De taarten bestel ik bij

Mijn werk

Neem een kijkje in mijn portfolio

Mammie en Me

Kind & Familie

Bekijk

geboorte fotografie

Geboorte

Bekijk

4 Generaties

Kind & Familie

Bekijk

Cakesmash

Cakesmash

Bekijk

Familie shoot in de studio

Kind & Familie

Bekijk