Lestevenonstraat 5, 3291 HJ, Strijen

NEWBORN SHOOT DORDRECHT EN BREDA

Omdat je prachtige foto’s van je pasgeboren baby wilt!

|
|
|
|
|
|
Newborn shoot Dordrecht, Breda of omgeving gezocht? Sharon Leijs is de lifestyle newbornfotograaf in Rotterdam, Dordrecht en omstreken.

En dan is jullie wondertje eindelijk geboren, een prachtig mooi mensje komt jullie leven verrijken. Hoe heerlijk om dit pure geluk vast te laten leggen in een lifestyleshoot newbornshoot. Lees ook de ervaringen van andere ouders.

De mooiste poses voor je kindje

Lifestyle Newborn shoot Dordrecht

Voor een lifestyle newbornshoot kom ik bij jullie thuis op het moment dat het voor jullie het beste uitkomt. Een liefste newbornfotoshoot kan al in de eerste week, maar ook makkelijk wat weken later. Door dat het lekker bij jullie thuis gedaan word hoef je de deur niet uit, en blijft de baby lekker in zijn vertrouwde omgeving, wat vaak als rustig en ontspannen wordt ervaren. Ik leg jullie zoveel mogelijk vast in jullie dagelijkse bezigheden, lekker ongedwongen knuffelen, verzorgen en genieten van elkaar
Sharon Leijs Fotografie familie lifestyle-fotografie Rotterdam Dordrecht drechtsteden Hoekschewaard zuidholland-4
Sharon Leijs Fotografie newborn lifestyle fotograaf Hoekschewaard Rotterdam Dordrecht Drechtsteden Hoekschewaard Zuidholland-3
De foto’s die ik maak zijn zoveel mogelijk puur en ongedwongen. Ik kijk naar jullie baby, wat is fijn en wat absoluut niet, de veiligheid van jou baby zal ook altijd vooropstaan en zal ik nauwlettend in de gaten houden.

Bij een lifestyle fotoshoot kom ik als bij jullie thuis en kan daarom ook al in de kraamweek ingepland worden. De foto’s zijn niet geposeerd maar gewoon lekker hoe jullie zijn. Ik maak gebruik van natuurlijk licht en zal niet flitsen. Accessoires zoals haarbandjes, pakje en dekentje kan ik op verzoek meenemen.
Negen maanden lang heb ik naar je uitgekeken, ik kan mijn ogen niet van je afhouden, je bent zo mooi en zo puur.

ONGEDWONGEN THUIS

Lekker in je eigen veilige omgeving

Ik fotografeer altijd zoveel mogelijk met natuurlijk licht. Ik zal geen flits installatie meenemen. Mijn apparatuur ken ik door en door, dus mocht er niet voldoende natuurlijk licht zijn, kom ik daar zeker ook nog wel mee weg.
Sharon Leijs Fotografie familie lifestyle-fotografie Rotterdam Dordrecht drechtsteden Hoekschewaard zuidholland-2
Sharon Leijs Fotografie lifestyle fotografie Rotterdam Dordrecht drechtsteden Hoekschewaard-94

Hoe werkt het

Voorbereiding en planning

Van te voren zullen we jullie wensen doorspreken zodat ik alles kan mee nemen. Heb je ook je zwangerschapshoot gedaan bij mij, dan kunnen we eventueel dezelfde accessoires gebruiken. Maar natuurlijk is de eigen inbreng van persoonlijke spulletjes ook welkom, denk hierbij aan trouwringen, knuffeltjes of iets uit de babytijd van papa of mama.

Omdat de bevalling bijna niet te plannen is, is ook de shoot moeilijk te plannen. Reserveer daarom ruim van te voren jou plekje, dan hou ik daar rekening mee met mijn planning dat ik ruimte heb om te schuiven.

Wil je meerdere shoots combineren vraag dan een offerte aan met een combinatie korting.

MIJN WERK

Bekijk voorbeelden van reportages