Newborn shoot Dordrecht, Breda of omgeving gezocht? Sharon Leijs is de newbornfotograaf in Rotterdam, Dordrecht en omstreken.

En dan is jullie wondertje eindelijk geboren, een prachtig mooi mensje komt jullie leven verrijken. Hoe heerlijk om dit pure geluk vast te laten leggen in een newbornshoot of een lifestyleshoot. Lees ook de ervaringen van andere ouders.

De mooiste poses voor je kindje

Newborn shoot Dordrecht

Een gestylde newbornshoot plan ik meestal in als je baby tussen de 10 en 15 dagen oud is. Je baby is dan redelijk gewend en heeft al iets van een ritme en slaapt ook vaak lekker door alles heen. Deze dagen zitten vaak ook precies tussen clustermomenten en regeldagen in, maar je baby vind het nog steeds heerlijk om in de “opgevouwen” houding uit de baarmoeder te liggen.

Sharon Leijs Fotografie familie lifestyle-fotografie Rotterdam Dordrecht drechtsteden Hoekschewaard zuidholland-4

De foto’s die ik maak zijn zoveel mogelijk puur en ongedwongen. Ik luister naar jou baby, wat is fijn en wat absoluut niet, de veiligheid van jou baby zal ook altijd vooropstaan en zal ik nauwlettend in de gaten houden.

Een newborn shoot duurt gemiddeld tussen de 2 á 3 uur, het ligt er maar net aan of jou baby snel slaapt en of er tussendoor misschien nog gevoed moet worden.

Bij een lifestyle fotoshoot kom ik als bij jullie thuis en kan daarom ook al in de kraamweek ingepland worden. De foto’s zijn niet geposeerd maar gewoon lekker hoe jullie zijn. Ik maak gebruik van natuurlijk licht en zal niet flitsen. Accessoires zoals haarbandjes, pakje en dekentje kan ik op verzoek meenemen.

Negen maanden lang heb ik naar je uitgekeken, ik kan mijn ogen niet van je afhouden, je bent zo mooi en zo puur.

Onze tarieven

OP EEN LOCATIE NAAR WENS

Lekker thuis of in de studio

De shoot kan plaats vinden bij mij in een heerlijk warme studio. Ik heb verschillende accessoires, pakjes, props en achterwanden die ik kan gebruiken. Wil je liever een newborn lifestyle sessie bij jullie thuis, dat kan natuurlijk ook. Ik maak dan gebruik van natuurlijk licht. Eventueel kan ik verschillende accessoires, pakjes en dekentjes meenemen. Ook in de studio fotografeer ik zoveel mogelijk met natuurlijk licht.

Sharon Leijs Fotografie familie lifestyle-fotografie Rotterdam Dordrecht drechtsteden Hoekschewaard zuidholland-2

Hoe werkt het

Voorbereiding en planning

Van te voren zullen we jullie wensen doorspreken zodat ik alles kan mee nemen of de setting kan klaar zetten. Heb je ook je zwangerschapshoot gedaan bij mij, dan kunnen we dezelfde setting en/of accessoires gebruiken. Maar natuurlijk is de eigen inbreng van persoonlijke spulletjes ook welkom, denk hierbij aan trouwringen, knuffeltjes of iets uit de babytijd van papa of mama.

Omdat de bevalling bijna niet te plannen is, is ook de shoot moeilijk te plannen. Reserveer daarom ruim van te voren jou plekje, dan hou ik daar rekening mee met mijn planning dat ik ruimte heb om te schuiven.

Wil je meerdere shoots combineren vraag dan een offerte aan met een combinatie korting.

Reserveren
Sharon Leijs Fotografie lifestyle fotografie Rotterdam Dordrecht drechtsteden Hoekschewaard-94

Mijn werk

Neem een kijkje in mijn portfolio

Mammie en Me

Kind & Familie

Bekijk

geboorte fotografie

Geboorte

Bekijk

4 Generaties

Kind & Familie

Bekijk

Cakesmash

Cakesmash

Bekijk

Familie shoot in de studio

Kind & Familie

Bekijk