Geboortefotografie

Omdat de geboorte van je kind een verhaal vertelt.

De geboorte van jullie kindje, staat voor de mooiste dag uit jullie leven. Omdat het een dag vol emotie en liefde is. Deze dag waar je zolang naar uit hebt gekeken en nooit meer wilt vergeten. Maar juist door al die emoties die er zijn en je opperste concentratie beleef je de bevalling in je eigen wereld en herinner je je achteraf niet alles meer. Ik ben dan ook heel blij met de ervaringen van andere ouders. Dankzij de foto’s die ik als Geboortefotograaf Rotterdam en Dordrecht maakte, kunnen zij altijd opnieuw genieten van dat moment.

Sharon Leijs geboortefotografie Rotterdam Hoekschewaard Zuidholland

Geboorteverslag

Jullie eigen verhaal

Je partner staat naast je, houdt je hand vast. Hij is er om je te ondersteunen, de navelstreng door te knippen en mee te genieten. Hij heeft zeker geen tijd om alles ook nog eens mooi en integer in beeld te brengen.Daarom is het zo goed om een geboortefotograaf foto’s van de bevalling te laten maken.

Integere manier

.
Wanneer de geboorte zich aankondigt houden we nauw contact. Op het moment dat je 4 cm ontsluiting hebt kom ik naar jullie toe. Vanaf dat moment ga ik met de geboortereportage te beginnen. Ik fotografeer de connectie die er tussen jullie is. De steun en de liefde voor elkaar en alle details die je later vast nog wel eens terug wilt kijken. Ik leg de geboorte van jullie kindje op een integere manier vast.

Geboorteverslag

.
Daarnaast schrijf ik ook nog een geboorteverslag. Hierin schrijf ik tijden, opmerkingen en alle gebeurtenissen, zodat jullie een compleet verslag ontvangen van de geboorte. Ik blijf tot de onderzoekjes met jullie kindje geweest zijn. De eerste keer dat jullie baby drinkt en er eventueel kennis is gemaakt met oudere broertjes en zusjes en opa’s en oma’s.

Lees hier ook waarom ik geboortefotograaf geworden ben.

Geboortereportage in Rotterdam en Dordrecht.

Zodat je altijd terug kunt kijken.

Een geboortereportage is enorm waardevol voor nu, maar ook zeker voor later. Ik leg op een mooie en discrete manier de geboorte van jullie kindje vast. Ik weet als geen ander wat voor intieme gebeurtenis de bevalling is en zal daarom altijd proberen zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig te zijn. Mij camera is gewend om onder moeilijke lichtomstandigheden foto’s te maken en is daar uitermate geschikt voor. Ik fotografeer altijd zonder flits en zonder hinderlijk geklik. Tijdens de bevalling staat de veiligheid van moeder en kind altijd voorop en zal ik het verzorgend personeel nimmer in de weg lopen.

Kennismakingsgesprek

Het moet klikken

Hebben jullie interesse om een geboortereportage te laten maken, dan volgt er eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek. In dit gesprek leren we elkaar kennen en bespreken we jullie wensen. Maar even zo belangrijk wat we van elkaar mogen verwachten. Aan de hand van een reportage laat ik voorbeelden zien van wat er mogelijk is. En als er na dit gesprek een klik is, kunnen we de reportage definitief gaan maken. Heb je vragen of wil je een kennismakingsgesprek inplannen bel me of vul het contact formulier in. En wie weet zien we elkaar snel!

Sharon Leijs Geboortefotograaf Rotterdam Hoekschewaard 9

Mijn werkwijze

Wat gebeurt er tijdens de bevalling

Vanaf dat moment dat er 4 cm ontsluiting bereikt is zal ik aanwezig zijn. Mocht de verloskundig aangeven dat het allemaal heel snel verloopt mogen jullie mij uiteraard eerdere bellen.
Tijdens de shoot zal de gezondheid van moeder en kind ten aller tijde voorop staan. Wanneer door de zorgverleners wordt aangegeven dat fotograferen (al dan niet tijdelijk) niet langer is toegestaan, dan staak ik al mijn activiteiten. Deze zal ik weer opgepakken, zodra door de zorgverleners wordt aangegeven dat het weer is toegestaan. Ik zal geen medische ingrepen fotograferen en rekening houden met de privacy van de zorgverleners. Mocht er een keizersnede noodzakelijk zijn ben ik afhankelijk van het OK personeel of ik mee mag op de OK. Als ik niet mee mag, wacht ik tot jullie terug zijn van de OK en leg ik vanaf daar weer alle momenten vast. Ik blijf tot ongeveer 2 a 3 uur na de bevalling, om zo ook de kennismaking met eventueel familie nog vast te leggen.

Sharon Leijs geboortefotograaf Rotterdam Hoekschewaard Zuidholland

Wat gebeurt er daarna

Jullie gaan genieten en ik aan het werk

Na de bevalling ga ik de foto’s selecteren en bewerken. Ik stuur jullie binnen 48 uur een slideshow met de mooiste beelden. Mochten jullie een foto willen gebruiken voor het geboorte kaartje is dat natuurlijk mogelijk, die zal ik als eerst uitzoeken en bewerken en binnen 24 uur toesturen. Daarna zal ik alle foto’s bewerken en op een USB stick aanleveren en zal ik aan het fotoboek beginnen.

Reserveren
Sharon Leijs geboortefotograaf Rotterdam Hoekschewaard Zuidholland

Mijn werkgebied

Rotterdam en omgeving

Ik ben gevestigd in Strijen in de Hoekschewaard. Ik probeer een maximale reistijg van 1 uur aan te houden vanaf het moment dat jullie aangeven dat het gaat beginnen. Omdat ik rekening hou met deze reistijd is mijn werkgebied als geboortefotograaf Rotterdam, Barendrecht, Zwijndrecht, Dordrecht, Breda, Bergen op Zoom, Roosendaal en de Hoekschewaard. Wil je weten of jouw woonplaats hier ook ondervalt neem dan even contact met mij op.

Sharon Leijs geboortefotograaf Rotterdam Hoekschewaard 10

Ervaringen van ouders

Dikke tranen hier. Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt. We zijn al 5 minuten aan het najanken… De mooiste beelden die we ooit hebben gezien.

Wauw wauw wauw! Wat heb jij een mooi en bijzonder werk geleverd! Een heerlijke tranentrekker, wat een prachtige foto’s. We zijn er super super blij mee.

Ontzettend bedankt voor je ongelooflijk mooie verslag ❤
Er gingen weer wat tranen mijn wangen over bij het lezen. Heel waardevol om deze herinnering zo te mogen bewaren ❤

Oh Sharon, wat bijzonder om dit terug te zien ? prachtige foto’s! Wauw. Weet gewoon niet wat ik moet zeggen. Tranen staan in mijn ogen. Super bedankt voor deze fantastische herinnering ❤

Sharon is een hele fijne fotograve die echt weet waar ze mee bezig is. Ze is bij onze bevalling aanwezig geweest en dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Op de juiste momenten hebben we niet eens gemerkt dat ze er was, maar oh wat heeft dat prachtige plaatjes opgeleverd. Prachtige foto’s van een heel mooi moment. Het heeft mij een veel completer beeld gegeven van de bevalling. Zeker een aanrader!!!

Partners waar ik graag mee samenwerk:

Mijn werk

Neem een kijkje bij mijn andere reportages

Cakesmash

Cakesmash

Bekijk

Familie shoot in de studio

Kind & Familie

Bekijk

Baby’s peuters en kleuters

Kind & Familie

Bekijk

Newborn Lifestyle

Newborn

Bekijk