Lestevenonstraat 5, 3291 HJ, Strijen

KIND EN FAMILIE

Je familie is je rijkste bezit

|
|
|
|
|
|
RENNEND DOOR DE DUINEN, SPELEND IN HET GRAS, EEN HEERLIJK ONTSPANNEN MIDDAG, MET MIJN CAMERA ALS STILLE GETUIGEN ALS DAT MAG?
Sharon Leijs kinderfotograaf Rotterdam Hoekschewaard zuidholland 12

BABY’S PEUTERS EN KEUTERS

Ze groeien veel te snel

Baby, Peuter, Kleuter tijd. Heerlijk om je kleintje te zien opgroeien. En allemaal moment om niet te vergeten zo mooi. Daarom heb ik speciaal voor het eerste levens jaar het “Kijk mij Groeien” pakket. Een pakket waar je al naar gewenst shoots ik kunt stoppen die jij wilt en hoe meer shoots hoe hoger je korting. Ik maak van alle fotoshoots één prachtig album in een luxe bewaarbox en alle foto’s komen op een bijpassende USB stick in de box.

De shoots die toegevoegd kunnen worden aan het “kijk mij groeien” pakket zijn oa:

Sitters Baby shoot
Thema shoot
Kerst shoot
Mamie en Me shoot
Spiegel shoot

Kinder en famile shoot

Met zijn allen op de foto hoe gaaf is dat

Maar ook voor de wat oudere kinderen kunt u in mijn studio terecht. Mijn foto’s zijn natuurlijk en ongedwongen, kinderen mogen vooral kind zijn en dat zie je ook terug in mijn foto’s. Geen geposeerde koppies maar lekker hun eigen gang laten gaan.

In mijn studio heb ik meerdere achtergronden en voldoende attributen om een leuke gezellige sfeer te creëren.

Maar we kunnen natuurlijk ook lekker naar buiten gaan, om een spontane familieshoot in het bos of op het strand te maken. Ook organiseer ik regelmatig speciale mini themashoots, hou hiervoor mijn facebook pagina in de gaten voor de thema’s, data’s en inschrijvingen.

Wil je meerdere shoots combineren vraag dan een offerte aan met een combinatiekorting.
Pap mag ik de sleutels van je auto lenen? ik ben gisteren 18 geworden…..

MIJN WERK

Bekijk voorbeelden van reportages