Lestevenonstraat 5, 3291 HJ, Strijen

Zwangerschap fotoshoot Rotterdam en Dordrecht

Je bent op je mooist

|
|
|
|
|
|
Van harte gefeliciteerd! Jullie zijn zwanger en verwachten een kindje. Een heerlijke tijd breekt aan genietend van dit mooie wondertje wat groeit in jou buik. En natuurlijk wil je die prachtige buik laten vastleggen. Als je een zwangerschap fotoshoot in Rotterdam en Dordrecht of de omgeving zoekt, dan ben je bij mij aan het juiste adres!Ik ben dan ook heel blij met de goede reacties van blije mama’s to be!
Zwangerschapsshoot Bohozwangerschapsshoot Zwangerschapsfptograaf zuid Holland

Zwangerschapsfotografie

Alles draait om jouw buik!

Een Zwangerschap fotoshoot Rotterdam en Dordrecht en omgeving kan bij mij in de studio, maar kan ook op een mooie locatie buiten, of bij jullie thuis. Ik heb een groot assortiment aan zwangerschapsjurken en accessoires die je mag gebruiken, maar natuurlijk kun je ook kiezen voor je eigen kleding, of wil je zoveel mogelijk bloot. Alles is bespreekbaar. Je kunt de shoot alleen doen of samen met je partner, maar ook al aanwezige kinderen zijn van harte welkom.

Kijk is op mijn Insta pagina, daar zie je een groot deel van de Client Closset die ik heb en waar jij gratis gebruik van mag maken

Rond welke week plan je je shoot?

Wanneer is je buik het mooist?

Een zwangerschapsshoot plan je in rond de 30-36 week van je zwangerschap, dan is je buik mooi rond en voel jij je vaak ook nog prima om een shoot te doen. Bij 36 weken gaat je kindje zich klaar maken vier de bevalling en zal ga indalen. Hierdoor kan je buik wat naar beneden gaan hangen en is die vaak niet meer zo mooi rond. Daarom is het advies het voor de 36ste week te doen. Wel raad ik je aan om je shoot zo snel mogelijk te reserveren, zodat je zeker van een plekje bent.

De fotoshoot duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Vooraf bespreken we wat jouw wensen zijn en zorg ik voor de benodigde aankleding als we het in de studio doen. En hoe leuk is het om dezelfde setting, jurk en accessoires dan ook weer te gebruiken bij jullie newbornshoot. Heb je zelf leuke ideeën of voorbeelden van foto’s die je wilt, mail ze gerust door dan kan ik daar rekening mee houden.

Wil je meerdere shoots combineren vraag dan een offerte aan met een combinatie korting.
Zwangerschaps fotografie zuidholland Bohozwangerschap
Zwangerschapsfotografie zwangerschapsfotograaf zuidholland

Client Closset

Speciaal voor jouw de mooiste jurken

In de studio hangt een prachtige Client Closset tot je beschikking.
Ga jij voor een BoHo outfit, prachtige jurken in rustige ecru tinten, of heb je liever een mooie kanten Taftan.

Ook is er een collectie crop topjes overhemden en stoere baggy jeans.

Maar natuurlijk kan je ook je eigen kleding meenemen. Of wil je een mooie lingerie shoot waar alle aandacht naar je buik gaat,

We hebben ruim de tijd om een kleding wissel in te passen, zodat je verschillende foto’s krijgt

In de studio is je privacie gegarandeerd.

Bolle buiken shoot

9 maanden zwanger gevangen in één foto

Of wil je liever jouw buik zien groeien, dat kan met de 9 maanden bolle buiken shoot. Vanaf het prille begin van je zwangerschap, tot de laaste week voor de bevalling. Om de 4 weken kom je naar de studio voor een foto waarin we de groei van jouw buik bijhouden. Vanal deze moment opnames maken we aan het einde 1 foto, zodat je de groei van jouw buik in 1 beeld gevangen hebt.

Blije klanten

  • Sharon Leijs zwangerschapsfotograaf Rotterdam Hoeksche waard

    Wij hebben een zwangerschapsshoot met partner en kind laten maken. Super mooie jurken voor mij en bijpassende jurkjes voor ons dochtertje. Sharon neemt de tijd en luistert naar je wensen. En dat allemaal voor een leuke prijs. Super blij met het eindresultaat.

Tijdens je zwangerschap groeit ook je hart, zo kan je de liefde voor jouw kindje een plaatsje geven

MIJN WERK

Bekijk voorbeelden van reportages