Lestevenonstraat 5, 3291 HJ, Strijen

FOTOGRAAF ROTTERDAM

Sharon Leijs fotografie

|
|
|
|
|
|
Het is voor mij erg belangrijk dat bij elke fotoshoot mensen zich comfortabel voelen, de foto’s een verhaal vertellen en een duidelijke sfeer uitdragen. Bij iedere klik moet het daarom klikken! Ik woon in Strijen, maar word ook gevonden als fotograaf Rotterdam en Dordrecht.

Even voorstellen

Want wie is Sharon Leijs nou eigenlijk?

Mijn naam is Sharon Leijs, professioneel fotografe. Ik ben een echt mensenmens en fotografeert ook met mijn hart. Vandaar het hartje in mijn logo.

Moment Design

Ik maak gebruik van de Moment Design techniek om zo de mooiste en spontaanste foto’s te schieten. Omdat ik vind dat elke fotoshoot een beleving moet zijn. Waarin iedereen een leuke tijd heeft en er niet ‘gemaakt’ geposeerd wordt. Dit resulteert uiteindelijk in de mooiste en spontaanste foto’s.

In elke opdracht is het belangrijk dat mensen zich comfortabel voelen, de foto’s een verhaal vertellen en een duidelijke sfeer uitdragen.

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact op!
Sharon Leijs geboortefotograaf Rotterdam Hoekschewaard 2
Sharon Leijs Geboortefotograaf Sharon Leijs Fotografie -4

Het begin van deze passie

Want hoe is het allemaal begonnen?

Toen ik 17 was kreeg ik mijn eerste fototoestel. Sindsdien ben ik aan het fotograferen. Wat begon als kiekjes tijdens de vakantie is nu uitgegroeid tot een professionele fotostudio aan huis. Ik ben begonnen in het analoge tijdperk, dat er nog fotorolletjes in een camera moesten. Hierdoor heb ik wel geleerd goed te kijken en vooraf te bepalen hoe mijn foto eruit moest zien voor ik klikte. Je zag de foto pas nadat hij was ontwikkeld en ontwikkelen was een uiterst precies en tijd rovend klusje.

Specialisatie

Ik ben cursussen gaan volgen en heb de fotovak opleiding gedaan. En ik ben mij in diverse richtingen gaan specialiseren. Om er achter te komen wat en hoe ik nou het liefst fotografeer.
Sharon Leijs Fotografie Vrijwilliger Stichting Still
Tussen de koeien in de polder, in een schuur op een boerderij of een verlaten locatie ergens in Nederland. Geen enkele locatie is te gek voor een fotoshoot.

EEN PROFESSIONELE STUDIO

Strijen in de Hoeksche Waard
Mijn studio bevind zich in Strijen in de Hoeksche Waard. Midden in het polderlandschap met op steenworp afstand een tal van mooie buitenlocaties. Met het natuurgebied van Strijensas als achtertuin, de rust en de stranden van Zeeland om de hoek en de steden Rotterdam en Dordrecht op 15 minuten rijden, is er altijd wel een gave buitenlocatie te vinden. Maar natuurlijk kun je het hele jaar terecht in mijn professioneel ingerichte fotostudio. Weer of geen weer.

ZIJ GINGEN JE VOOR

Ervaringen van klanten
 • Sharon Leijs familiefotograaf Rotterdam Hoekschewaard 7

  Een prachtige studio, de kinderen voelen zich meteen op hun gemak. Sharon gaat mee in de ‘flow’ van de kinderen waardoor er heerlijke spontane en ongedwongen foto’s worden genomen. Super snel krijg ik het resultaat, wat ben ik er blij mee. Nogmaals super bedankt Sharon!

 • Recensie Sylvia Geboortefotograaf Rotterdam

  Oh Sharon, wat bijzonder om dit terug te zien ? prachtige foto’s! Wauw. Weet gewoon niet wat ik moet zeggen. Tranen staan in mijn ogen. Super bedankt voor deze fantastische herinnering ❤

 • Sharon Leijs cakesmash fotografie Rotterdam Hoekschewaard Zuidholland

  Gisteren een cakesmash gedaan. Super mooie setting en een lieve vrouw. De kleine was meteen aan het lachen. Bedankt!

MIJN PARTNERS

Op wie ik altijd kan bouwen!
 • Logo Dichtbij Dragen
 • Logo Baby Bliss