Lestevenonstraat 5, 3291 HJ, Strijen

Eerste verjaardag?

Tijd voor een cakesmash fotoshoot Tilburg!

|
|
|
|
|
|

Cakesmash fotoshoot Tilburg

Maak nu herinneringen voor later

Het is bijna zover: de eerste verjaardag van je kleine schat! Deze mijlpaal wil je natuurlijk op een unieke manier vastleggen. Een cakesmash fotoshoot in de buurt van Tilburg is de perfecte manier om dit bijzondere moment te vieren. Duik samen met ons in de wereld van cakesmash en ontdek hoe met zo’n bijzondere fotoshoot een onvergetelijke herinnering vastgelegd wordt.
Vier de eerste verjaardag op een onvergetelijke manier met een cakesmash!

Hoe werkt een cake smash shoot?

Plezier gegarandeerd

Het proces van een cakesmash fotoshoot is eenvoudig en plezier gegarandeerd.

Bepaal het thema van de shoot:  
Samen bespreken we vooraf alle details en wensen voor de fotoshoot, zodat deze perfect past bij de stijl en persoonlijkheid van je kindje. Boerderij, Nutella, jungle, dino’s of Nijntje? Alles kan, ik denk graag met je mee en zorg ervoor dat het door jou gekozen thema tot in de puntjes is uitgewerkt en op de dag zelf klaar staat.

De dag van de fotoshoot:
Met veel geduld en een vleugje magie worden de leukste momenten vastgelegd. We beginnen rustig. Na wat wennen aan de studio, de setting en de camera, komt de taart tevoorschijn voor de jarige job. Tijdens het smashen maken we prachtige foto’s. Als de taart op is, bereiden we een melkbad voor. Dit warme badje reinigt en verzacht de huid, terwijl de privacy van jullie kindje wordt gerespecteerd.

De resultaten:
De shoot vindt plaats in onze ingerichte studio die volledig is gefocust op het gewenste thema. Je dreumes straalt op de foto’s terwijl het op een spontane manier geniet van die speciale, allereerste verjaardag. Bij de Smash en Splash shoot krijg je minimaal 35 bewerkte digitale foto’s en standaard een harmonica boekje met de 15 mooiste foto’s van de shoot. Wil je extra boekjes bij bestellen of een groter album? Dat kan natuurlijk altijd!

Wil je meerdere shoots combineren, vraag dan een offerte met combinatie korting.

ervaringen van anderen

 • Sharon Leijs familiefotograaf Rotterdam Hoekschewaard 7

  Een prachtige studio, de kinderen voelen zich meteen op hun gemak. Sharon gaat mee in de ‘flow’ van de kinderen waardoor er heerlijke spontane en ongedwongen foto’s worden genomen. Super snel krijg ik het resultaat, wat ben ik er blij mee. Nogmaals super bedankt Sharon!

 • Recensie Sylvia Geboortefotograaf Rotterdam

  Oh Sharon, wat bijzonder om dit terug te zien ? prachtige foto’s! Wauw. Weet gewoon niet wat ik moet zeggen. Tranen staan in mijn ogen. Super bedankt voor deze fantastische herinnering ❤

 • Sharon Leijs cakesmash fotografie Rotterdam Hoekschewaard Zuidholland

  Gisteren een cakesmash gedaan. Super mooie setting en een lieve vrouw. De kleine was meteen aan het lachen. Bedankt!

 • Sharon Leijs geboortefotograaf Rotterdam Hoekschewaard borstvoeding

  Dikke tranen hier. Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt. We zijn al 5 minuten aan het najanken… De mooiste beelden die we ooit hebben gezien.

 • Sharon Leijs geboortefotograaf Rotterdam Hoekschewaard 5

  Wauw wauw wauw! Wat heb jij een mooi en bijzonder werk geleverd! Een heerlijke tranentrekker, wat een prachtige foto’s. We zijn er super super blij mee.

 • Sharon Leijs Geboortefotograaf Rotterdam Hoekschewaard 6

  Ontzettend bedankt voor je ongelooflijk mooie verslag ❤ Er gingen weer wat tranen mijn wangen over bij het lezen. Heel waardevol om deze herinnering zo te mogen bewaren ❤

Boek nu je cakesmash fotoshoot Tilburg

Mooie foto’s zonder rommel thuis

Wil je de eerste verjaardag van je kind op een bijzondere manier vastleggen? Wacht dan niet te lang en boek nu een cakesmash fotoshoot Tilburg bij Sharon Leijs fotografie. Probeer de shoot ruim op tijd te reserveren. Er moet niet alleen rekening gehouden worden met onze planning, maar de taartenbakker heeft ook een planning die snel vol zit.

De tarieven? Die vind je hier. Je vindt onze studio in Strijen op een uurtje rijden van Tilburg. Wist je dat we kindjes uit alle windstreken hebben mogen blij maken met een lekkere taart om te meppen (en eten)? Den Haag, Breda en zelfs ouders uit Apeldoorn hebben ons al weten te vinden. Is jouw uk de volgende?

Vergeet niet: deze eerste verjaardag komt maar één keer voorbij. Maak er een onvergetelijk moment van met een professionele cakesmash fotoshoot!

MIJN WERK

Bekijk voorbeelden van reportages